Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j.cizek

17. 6. 2012 7:53
Tohle jsme tu už měli

Pane Kroupo,

to co nám tady předvádíte je přesně to, co už jsme tu v třicátých letech měli. Bagatelizace nastupující hrozby islámu lze ve všem přirovnat k tehdejšímu zlehčování fašismu: "Ale vždyť o nic nejde" nebo "Aspoň se konečně natolí pořádek". Co pane Kroupo víte o šaríi? Co víte o verších, které přímo přikazují islamizaci? Co víte o životě Mohameda? Četl jste Korán, hadísy nebo se prostě uspokojíte ujišťováním muslimů, že "islám není hrozný, ale právě naopak je velmi tolerantní"? Nebuďte naivní, diskutujte s muslimy delší dobu a ověřujte si, zda Vám říkají pravdu. Nakonec zjistíte, že muslimové mají v zásobě dvojí teorie - jeden druh je pro ukonejšení "nevěřících" či naverbování nových konvertitů a potom ty další - pro islám platné.

1 0
možnosti
MR

iluminat

16. 6. 2012 22:54
no religious test shall ever be required as a qualification

to any office or public trust under the United States. (article Vi , section III) Ja jsem se v Americe nikdy netajis s tim ze jsem ateista, sice jsem nikdy nezil v zadnem zapadakove, jen ve mestech, a problemy jsem zadne nemel. Tak kde to lide berete?

1 0
možnosti
PJ

PájaZítra

16. 6. 2012 9:37
"V USA je v sedmi státech zakázáno zaměstnat ateisty...

...ve státní správě." - To si snad dělaj (_!_)? Já to říkám furt, že amíci jsou pámbíčkářský pokrytecký paka!

Já jakožto bezvěrec se ale negativně koukám na jakýhokoli věřícího jakýhokoli směru, žádnýmu nemůžu důvěřovat a velký nebezpečí vidím jak ze strany křesťanství, tak i ze strany islámu, protože oboje jsou to nejmilitantnější odrůdy jakýsi víry v nesmyslný čehosi.

Kdysi dávno jsem stvořil vlastní citát: "Za všechny války, co kdy na světě byly, jsou a budou, můžou náboženství."

0 0
možnosti
JA

janandrle

16. 6. 2012 9:44
Re:

vidite a ja jsem si myslel, ze za ne muzou lidi, jejich hamiznost, pycha  a netolerance :-/

1 0
možnosti
JA

janandrle

16. 6. 2012 9:35
vyzvy k toleranci

jsou urcite hezka vec, ovsem nejen extremisticti islamsti duchovni, ale i prumerny muslim si nasi toleranci a vstricnost vylozi jako nasi slabost  a zneuzije ji, protoze sam z principu sve viry zadnou toleranci ani vstricnost projevit nemuze a nechce. Ziji v oficialne krestanske zemi (UK), kde hlava statu je zaroven hlavou cirkve, ale dosavadni tolerance a multikulti ideologie se ukazaly jen jako nastroj prosazovani islamu do nejruznejsich aspektu kazdodenniho zivota a ke vzajemnemu sblizeni ve spolecnosti rozhodne neprispely.

2 0
možnosti
JA

janandrle

16. 6. 2012 9:35
Re: vyzvy k toleranci

Jen priklad z posledniho mesice. deti prinesly ze skoly papir, ze skolni jidelna je od nynejska certifikovana jako "halal" a tedy suroviny bude odebirat jen od halal dodavatelu a bude varit jen halal jidla. Tedy ne moznost vyberu, ale jen JEJICH volba a ostatni se bud podridi anebo si muzou nosit svoje jidlo z domu. Ovsem ne napriklad otevrene veprove maso, to by se mohlo nektereho ze spoluzaku dotknout, stejne jako krizek na krku. Skola je pritom obecni, pro vsechny, nejen pro muslimy, to jen pro upresneni, muslimove maji ve meste samozrejme i prisne islamske skoly.

Proto rikam, zadnou apriori toleranci vuci jen nekomu, ale jen stejny metr na vsechny a naopak jakykoli naznak netolerance a diskriminace odkudkoli prisne potirat. A v evropske, tradicne krestanske zemi tradicni, krestanska pravidla. Spolu se svobodou jednotlivce.

2 0
možnosti
V

villík

16. 6. 2012 8:29
Jj. S použitím Vašich slov: ......

"Jde především o probíhající společensky nebezpečný proces, který může skončit společenskou tragedií".

Možná, že jednou zemřou tisíce křesťanů "pro jejich" (současný) "vlažný postoj k muslimům".:-/

3 0
možnosti
.A

.45 ACP

16. 6. 2012 8:22
Multikulturalismus

Největší neštěstí je naivní víra v multikulturalismus - to je cesta do pekel ;-€ Pak to dopadá takto:

"My muslimové nemáme pro vás nevěřící a váš životní styl ani špetku úcty. Naše náboženství je nadřazené tomu vašemu. Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie odstěhovat."

Fouad Belkacem, Sharia4Belgium

4 0
možnosti
AK

Antonín Koniáš

16. 6. 2012 8:18
To je srandablog a nebo co?

8-o8-o8-o8-o8-o

2 0
možnosti
.A

.45 ACP

16. 6. 2012 8:26
Re: To je srandablog a nebo co?

Pátá kolona? :-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Caveat venditor (Prodávající by měl dát pozor. )
Odpovědnost za vlastnosti prodávaného zboží nese prodávající.
To platí nejen v ekonomii, ale i v politice.