Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

...you know nothing Jon Snow...

0 0
možnosti
LV

Dobrý den, 

jaká hysterie? Tak, jak jste popsal vy svou zkušenost, já v článku popsala zkušenosti jiných lidí + přidala pár info od tajných služeb. Samy tajné služby varují, ale já dělám hysterii? 8-o Na článek jsem měla obrovskou odezvu a psalo mi hodně Čechů z Německa a děkovali, že to konečně někdo pojmenoval, že problém je velice vážný. Vy sám píšete: ,,Situace je tak vážná, že se na venkově formují občanské hlídky." Kromě toho v Německu existují už i No Go Zones. To vám připadá jako mír, láska a tolerance? http://www.stalo-se.cz/?p=15293

17 3
možnosti
RB

Známí z Francie, svého času bydleli v pěkném místě nedaleko Versailles. Pak se prostě jen odstěhovali a byli rádi, že se ztrátou prodali barák. To místo znám velmi dobře a tam jsem viděl naši budoucnost. Hodně neveselou. Další kamarád bydlí ve vesničce u Mnichova, tam je zatím v klidu. Je echt bavorák, ale netroufá si dávat rozumy, protože jeho pohled není pohledem všech lidí z Bavorska. Přesto muslimáky doma nechce.

9 0
možnosti
JK

Jsem zodpovědný občan, mám zde svůj majetek, svoji rodinu a mám strach se známého nebezpečí, kterým jsou muslimové. Pokud se můj strach nazývá xenofobie, tak je mi ctí býti nazván xenofóbem. R^

20 0
možnosti
JA

Plivneme na Nerudu, K.H. Borovského a odstěhujeme se k Volze. Vážený pane, běžte někam....asi k psychlogovi. Takový mindrák z toho, že máte slovanské geny se jen tak nevidí.

19 1
možnosti
JN

J54i57ř21í 97N54o97s82e97k

20. 6. 2015 9:10

Nezlobte se, ale starosti, že bych neměl kam na kebab a že by mi arabský švec nepodrazil boty, to je humor? Hospody budou vždycky, práci místo Araba bude dělat Hans nebo Pepa nebo Jurij. Ale ostatní argumenty nemá cenu rozebírat.

Ano, už od praotce Čecha  jsme zapšklí, malí, závistiví xenofobové. Ale hele, dá se s tím žít.

16 0
možnosti
LN

..noo..docela bych byl rád..kdybych vám v době historicky krátké době...nemusel říkat..." vidíte ...že jste neměl pravdu!"...

10 0
možnosti
Foto

Praotec Čech viděl nedozírný prales. Ve svých představách však viděl, že by to jednou mohla být krajina mlékem a strdím oplývající.

A tak je to v tomhle článku se vším.

1 0
možnosti
MP

Tak jste šťasten ve svém multukulti světě a to je dobře. Paní Vojteková a spousty nás dalších žijí tam, kam nás zavedl praotec Čech. Máme své šovinistické básníky a názory. Tak nás prostě v tom našem šovinistickém hnoji nechte spokojeně žít, nám to tak docela vyhovuje. Kromě toho si myslím, že je prospěšnější, když starousedlíci dělají všechny služby a práce, než aby se váleli na podporách. Pak nám žádného Alího či Mustafy není potřeba.

23 1
možnosti
Foto

Asi zijete v jine realite

1 0
možnosti
OK

Já beru názor paní Vojtekové s respektem. Co se několikrát stalo v Paříži, když hořely auta a předměstí, neberu na lehkou váhu. Občanská válka může být realitou a možná dříve, než by kdo očekával. Hlavním motivátorem migrace není svoboda ani záchrana života, ale sociální systémy. Sociální systémy bohatých zemí nemají šanci uspokojit zahraniční poptávku a dříve či později se rozpadnou. V neposlední řadě jsme ve válce s terorismem, přesto na území EU vpouštíme desetitisíce neprověřených lidí. Nikdo si to moc nepřeje,ale svět je na prahu 3 světové války. Velká válka bude probíhat v Africe. Afrika se postupně stane kontinentem 22 století a zažije velký boom. Století Číny ukončí Afričané.

8 0
možnosti
JH

Je možné, že někdo bere Staré pověsti české a praotce Čecha jakožto hodnověrný a prokázaný historický pramen?;-D Po ránu docela dobrý humor, ale vážnost celého článku se tím pochopitelně ocitá v troskách.

Ale vážně, to že se před tisícem let kmeny praly o území a místo na slunci, neznamená morální povinnost spáchat dnes sebevraždu tím, že si na své území pustíme bez kontroly kohokoliv.

Závěr článku se pak hezky přibližuje ultralevicovým klišé, jak vlastně bídu v třetím světě zavinil zlý Západ. Stačí si ovšem položit otázku, jestli by bez působení zahraničních firem byly ty země opravdu bohatší (kdo by tam dodával technologie), jestli by tam korupce opravdu vymizela, jestli náhodou ty země nejsou dostatečně úrodné a vybavené přírodním bohatstvím, aby klidně mohly poskytnout obživu svým obyvatelům.

A ještě, kde, kromě Afgánistánu intervenuje armáda ČR?

13 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Caveat venditor (Prodávající by měl dát pozor. )
Odpovědnost za vlastnosti prodávaného zboží nese prodávající.
To platí nejen v ekonomii, ale i v politice.