Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, i soužití protestanské části Francie s její katolickou částí se ukazovalo být velmi problematickou záležitostí. A proteklo tolik krve, že si dodnes nemůžeme být úplně jistí, jak se to do budoucna ještě vyvrbí.

Ale stále není jasné, proč za nejideálnější stav máme považovat, když v jednom městě stojí katolické kostely. A proč není lepší stav, kdy vedle nich se nenalézají mešity? Je to jakoby v městě měl fungovat toliko Kaufland.

   Alespoň si našinec může vybrat.

Jaký je rozdíl mezi výběrem mezi mešitou a kostelem a mezi Kauflandem a Albertem?  Konkurence je vždy prospěšná, i když se může vždy změnit ve válku. Alberťáci také mohou napadnout Kauflandisty.

0 1
možnosti
Foto

Důkazy jak se plundruje přírodní bohatství zemí Blízkého Východu je vidět na zemích jako je Kuvajt, Saudská arábie, Katar, Omán a další.;-DRv

4 0
možnosti

Je to Vas nazor, ktery Vam nikdo neubira, ale muze ho kazdy kritizovat, jako Vy muzete kritizovat nazor pana Valencika. Aspon jsme se dozvedeli, kteremu sportu se to venujete Vy.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, ti emigranti, co k nám přicházejí, žijí v bídě ? Jak na ně koukám, tak na nějakou prožitou bídu nevypadají. Spíše mně připomínají zájezd cestovní kanceláře. Mají peníze si zaplatit  cestu do Evropy, jsou vybaveni penězy, mobilními telefony posledních modelů. Po příchodu do Evropy si stěžují že nedostali to, co si zaplatili, hlásí o svá práva, vybírají si kdo jim poskytne azyl. Neprojevují žádnou vděčnost, projevují jenom nespokojenost. Do uprchlických táborů v blízkosti jejichpůvodních domovů nejdou, to je pro ně nedůstojné a jen málokterý z nich toskutečně potřebuje. Bohaté muslimské země je nechtějí, nepotřebují je a nepřijímají je. S jinými islamisty se nenávidí a vzájemně se vraždí. Válčí mezi sebou jak v Africe a v zemích Blízkého východu. Evropa se stará o lidi, kteří mají na to do Evropy se dostat, kteří vědí co mají vyžadovat, aby ye dostali do své zvolené destinaci. O ty, co na to nemají, sedí v utečenckých táborech, ty nás nezajímají. Pokud se týká muslimů bydlím v Teplicích tak mně nikdo nemusí vykládat co jsou zač.  Nechápu, proč někdo stále má potřebu omlouvat zločiny ilsámu tím, že napíše, ale křesťané to dělají také. Pokud to dělají křesťané porušují učení křesťanství, pokud to dělají muslimov é je to v souladu s koránem. Neznám křes´tanskou matku, která dá na tělo dítěte výbušniny a pošle jej do kávárny, aby se tam  odpálilo výbušninu a zabilo, co nejvíce nevěřících. Pak se raduje nad tím co její dítě udělalo.

6 0
možnosti

Pane Kroupo, proč neuvádíte přesně, kdo využíval, plundroval? Protože ten by měl nést odpovědnost a uhradit škody. " Přišel jsem si vzít část z toho, o co jste mě léta okrádali." Ať si vezmou všechno, o co je okradli, ale od těch, kteří je okradli. "Musíme se naučit dělbě a spolupráci.":-) Víte kdo u nás zůstane? Obávám se, že ti se nepřišli učit, ani spolupracovat.

1 0
možnosti

Nevážený autore tohoto blogu, je mi mnohem bližší postoj pana Radima Valenčíka než Vaše reakce na něj.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS