Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Celý článek je v podstatě jen vulgární nádivkou všem, kdo tu nechtějí Afriku. Jsou nálepkováni za hospodské povaleče, prý žijí na úkor nějakých afrických zemí, "jsou nenávistní" - dnes moc populární, avšak prázdná fráze. Svět se dělí na dobro a zlo. Nebo to bylo myšleno ironicky? Ani nevím.

6 0
možnosti
TG

Miluji české hospody, a kavárny si pečlivě vybírám;-)!

3 0
možnosti
JR

J73a84n 82R84á80ž

14. 5. 2016 10:15

Humanisté jsou prý v pražských kavárnách a nenávistní jsou prý v hospodách. Jinak: V pražských kavárnách se scházejí inteligentní občané, kteří chápou jedinečnost EU, nutnost humanitární pomoci všem, co si o ní řeknou i prospěšnost přílivu migrantů. Z hospod pocházejí tupci a pologramoti, kteří si dovolují kritizovat EU, jsou proti muslimské kolonizaci Evropy a dokonce si dovolují, a to je přespříliš, chtít vypsat referenda!

A pak kdo rozděluje českou společnost.

11 0
možnosti
AP

Vy davate srovnani, jako kdyz si kohout v kurníku rovná slepice, tedy jednodušší být nemohou. Od vás tady navalo více smradu, než z té hospody.

7 2
možnosti
LN

...nooo...hlavně že to máte v hlavě tak hezky srovnaný....nechtěl byste nám dělat krále...???

7 0
možnosti
Foto

V charakteristice české hiospody se mýlíte jen málo, zato u tzv. pražské kavárny jste totálně vedle. To nejsou žádní demokraté - jen se tak prezentují navenek. Jejich žvanění o uprchlících nelze brát vážně. Ve skutečnosti prosazují globální korporátní režim, reprezentovaný tím nejagresivnějším, co v současné době existuje. Právě jejich politika je příčinou rozvrácení blízkého východu. Jakmile dojde na lámání chleba, začínají se reálně chovat velmi agresivně, jejich praktiky mají mnohem blíže k fašismu než k čemukoli jinému.

11 3
možnosti
JSS

Pane Kroupo,

vím, že "Naše česká hospoda" je pouhým vypouštěním smradů, které průvan ihned odnane.... Ale, ale.- je daleko daleko prospěšnější než téměř zakořeněný "Český ovčinec", kde jsou lidé jako nesvéprávní a ještě všichni v houfu jeden jako druhý. Je to neuvěřitelný, jakou letargii jsme po desetiletí nabyli až jsme ztratili vlastní úsudky, natož se postavit za správnou věc a viníky poslat třeba i za katr !!

O pražské kavárně nemá cenu hovořit - to jsou je výšplechty podobný podobnému !!

Takže alespoň to plkání při pivu. Možná i vyklíčí nějaký radikálnější a přivede různé nespokojence k pádnějším krokům.....

7 1
možnosti
VJ

Dobře napsáno. Již první reakce v diskusi dokazují, že máte pravdu. Lidé si to ani pořádně nepřečtou a už nadávají. Žádné argumenty. Jim je všechno jasné.

4 12
možnosti
Foto

K12a53r94e96l 42M25á86d59l58e

14. 5. 2016 10:34

Já jsem si článek přečetl celý, ale Vy asi máte se čtením potíže, když tvrdíte, že v diskuzi nejsou žádné argumenty.

V článku se třeba píše, že mimo obzor nás primitivů a buranů z hospod je pochopení příčin masové migrace. Ale je to naopak. Příčin je víc a my je chápeme úplně všechny. Počínaje nesmyslným vojenským vnucováním západní demokracie ze strany USA a některých členů NATO do oblasti pod vlivem islámu, následuje islámskou doktrínou o šíření svého náboženství a lukrativními kšefty pašeráků lidí i evropských neziskovek. Podporováno i aktivisty, kteří z toho žádný kšeft nemají, ale dělají to ze zaslepeného idealismu.

A tak je to v tom článku úplně se vším.

9 0
možnosti
BH

... ale vždyť to, co říkáte, tedy že za uprchlíky mohou námi, respektive našimi spojenci vyvolané války a barevné revoluce, tvrdí od počátku i "naše hospoda", zatímco sluníčková kavárna to vehementně popírá (za to přece může Putin)...

... taky to, že situaci je třeba řešit v prvé řadě u zdroje problémů, a ne patetickými prohlášeními typu "přijďte všichni" nebo "my to zvládnem"...

... poukazování na reálné problémy není nenávist - to, že integrace muslimů není možná, protože se jednoduše integrovat nechtějí, je fakt, který je doložen konkrétními případy - "rodilí němci" ani v třetí-čtvrté generaci neuznávají naše hodnoty a jdou proti našemu řádu...

... právě hatefree sluníčka nám tady předkládají nejnenávistnější a nejžlučovitější výlevy, odmítající jakoukoli diskusi, pokud máte jiný názor... ostatně zkuste si to po sobě přečíst a zkuste se při tom vžít do role vašeho oponenta...

13 0
možnosti
PK

Co se týče integrace muslimů, tak to se hodně mílýte. U lékaře, v obchodě, v lékárně, v rozhlase a televizi v různých politických stranách jsou muslimové, mluvící německy perfektně a bez přízvuku. Jsou také lékaři, právníci, učitelé, v sekretariátech , prakticky všude. Takže to není integrace? Kdyby liberální společnost nabídla práci každému a neodsoudila mnové žít na okraji společnosti z důvodu sociálního a náboženského důvodu, pak by žádný problém s integrací nebyl. Jak se může muslim integrovat v České Republice, když je nenáviděn místním obyvatelstvem na každém kroku?

0 10
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Caveat venditor (Prodávající by měl dát pozor. )
Odpovědnost za vlastnosti prodávaného zboží nese prodávající.
To platí nejen v ekonomii, ale i v politice.