Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Stat ne nejhorsi hospodar. Jak to vypada, staci se podivat do statniho podniku Ceske lesy, do CSA pred par lety atd. Takove firmy slouzi jen jako uplatek pro byvale politiky. A dobre se rozkradaji.

7 2
možnosti
Foto

Pane Caho plus a ne mínus.

1 0
možnosti
Foto

Já chápu, že z pohledu extrémní levice je pravicové prakticky vše ostatní, ale tvrdit, že je zde liberální ekonomika a slabý stát, je na mne už fakt trochu moc 8-o

6 0
možnosti
Foto

A co takhle? tzv. liberální ekonomika a tzv. slabý stát ve vztahu k soukromým zájmům některých skupin kapitálově dobře vybavených občanů.

0 1
možnosti
AS

A57d10a10m 86S43t89a84v42a

9. 5. 2015 8:35

Nejhorší je, že obzvlášť  ti zastánci budování socialismu  - nemyslím   zatvrdlé  kované komunisty, ale ty věčně pomýlené přihlouplé  oportunisty, kteří bláznivě hloupě horují pro každou blbost, aby po letech prohlásili, že se mýlili; ale že svými experimenty zemi vždy připravili o  obrovský podíl jejího  dědictví, jim je šuma fuk -, znovu bájí o dalším experimentu, který jak vidno,  opět je snem na tisíc let, ale zatím nám, konkrétním, řadovým občanům, kromě trablů,  nepřináší  vlastně nic. Jo, při vjezdu do některých zemí nemusím mít pas, abych nebyl nespravedlivý - ale např.  pojištění už ano.

0 2
možnosti
RC

Pojisteni na co? Zadne nepotrebujete.

2 0
možnosti

Pane Kroupu, po hodně dlouhé době jsem sem na blogy zabrousil (nevyhovuje mi ta nová grafika), a vím z minula, že píšete velmi zajímavé a přemýšlivé stati. Najel jsem i na Vaše další články. Stojí za to číst Vás. A je dobře, že píšete, už kvůli těm, kteří svět vidí přes své ale hodně jednoduché "pravdy", o čemž svědčí mnozí diskutéři pod Vašimi články a jejich plusy. Mnozí z nich mne ano po té dlouhé pauze nepřekvapují.

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Caveat venditor (Prodávající by měl dát pozor. )
Odpovědnost za vlastnosti prodávaného zboží nese prodávající.
To platí nejen v ekonomii, ale i v politice.